Jeugdwerking fanfare Sint-Cecilia Welle presenteert

De Rode Raket Rockt

zondag 19 april 2015 om 15:00u  – Gemeentelijke Basisschool Welle


image

Op zondag 19 april 2015 vindt naar jaarlijkse gewoonte het concert van de jeugdwerking van Fanfare Sint-Cecilia Welle plaats “De Rode Raket Rockt”.  De muziek wordt aangepast aan het thema rock. Op een speelse, interactieve manier zullen de verschillende instrumentengroepen worden voorgesteld om zo tot een interactief doe-concert te komen. Er zullen ook workshops worden georganiseerd om je te laten kennismaken met alle instrumenten.  Het concert vindt plaats in de Gemeentelijke Basisschool van Welle op het Welleplein.
Na succesvolle passages van de Rode Raket in 2012, 2013 en 2014, brengt de “Rode Raket” ons dit jaar naar de in Rock stemming. De presentatie van de show wordt op een ludieke manier aangepakt.
Verkleedde kindjes kunnen rekenen op een verrassing
Als apotheose zal het voltallige orkest een aantal populaire werken brengen die jong en oud aan het bewegen krijgen. Door speciale aandacht te besteden aan de jongsten onder ons, hoopt Sint-Cecilia kinderen warm te laten lopen voor een muzikale opleiding en zo de toekomst te verzekeren van de vereniging.
Deuren openen om 14:30u, de voorstelling begint om 15:00u. toegang voor kinderen tot 12jaar is gratis, volwassen betalen 5 euro.
Bij Sint-Cecilia Welle kan jong en oud, zowel met als zonder ervaring samen een instrument bespelen. Sint-Cecilia heeft een eigen muziekschool met lessen notenleer op maandag en zaterdag en instrumentenleer op alle dagen van de week. Er zijn momenteel een 50-tal muzikanten in opleiding. Wanneer je bij Sint-Cecilia een instrument wil leren, kan je meteen aan de slag, voorkennis is niet vereist! Sint-Cecilia Welle repeteert elke woensdag van 20.00u tot 22.00 en dit in het muzieklokaal op het Welleplein.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
jeugdverantwoordelijke Dorien De Nil

E-mail: dorien.de.nil@hotmail.com


Foto's 2014: deel 1

Foto's 2014: deel 2

Filmfragmenten 2014: deel 1

Filmfragmenten 2014: deel 2
facebook voor leden van de facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/defanfaar/

Openbaar Facebook