Jeugdwerking

image

Voorstelling van onze zeer intensieve jeugdwerking en muziekopleiding.
Opleiden van jonge muzikanten en geïnteresseerde volwassenen is een investering die de hoogste prioriteit krijgt binnen onze vereniging. We hebben de nodige professioneel opgeleide mensen aangetrokken om onze muzikanten wekelijks muziek aan te leren. Elke nieuwe muzikant krijgt ook een instrument van ons ter beschikking. Een hele investering die zeker brood nodig is om de toekomst van ons Muziek te verzekeren.

We vergeten ook de allerkleinsten (van 5 tot 7 jaar) niet. In onze klas “Muziekinitiatie” neemt Dorien hen op een speelse manier mee in de wondere wereld van de muziek.

Uiteraard valt er, naast de muzieklessen, ook nog veel meer te beleven in onze jeugdwerking. Samen een Kerstmarkt organiseren, een uitstapje naar het muziekinstrumentenmuseum en ons “Rode Raket” concert, we doen het allemaal.

Indien zelf de kriebels voelt om muziek te leren, aarzel dan niet om ons te contacteren. Zowel jongeren als volwassenen, mensen zonder en met muziekkennis, kunnen bij ons terecht. Voor beginnende muzikanten wordt de notenleer samen met het instrument aangeleerd. In geen tijd heb je dan ook voldoende geleerd om door te stromen naar het orkest.

Contactpersonen jeugdwerking zie hieronder

Contactpersonen.,

De Jeugdwerking van de fanfare Sint Cecilia

Naar berichten

Foto's

12 mei 2018 Alle Toeters en Bellen

25 juni 2017 Rommelmarkt

3 mei 2017 Vlijtige LieDjes

2 juli 2016 huwelijk Dorien en Bert

2012 tot 2015

2011 Jeugdwerking en fanfare

2010 Jeugdwerking en fanfare

2009 Jeugdwerking en fanfare

 


ALT NAME

Jeugdverantwoordelijke:

Dorien De Nil

 

GSM 0472 71 71 91

Email: dorien.de.nil@cecilia-welle.be

 

ALT NAME

Jeugdverantwoordelijke:

Katrien Van Schelvergem

 

GSM. 0497 59 07 34

Email: katrien.vs@cecilia-welle.be